Firma LIKO-S, a.s. se rozhodla podpořit naši výpravu na Mistrovství světa

Firma LIKO-S, a.s. podpořila naše sportovce zajímavou finanční hotovostí, která jim umožní zúčastnit se mistrovství světa v zimním plavání.

Dovolte nám, proto, abychom našeho partnera více představili.
Členové výpravy FIDES na Mistrovství světa v zimním plavání

LIKO-S, a.s.

Rodinná firma LIKO-S, a.s. byla založena roku 1992 se sídlem ve Slavkově u Brna. Za 20 let na evropském trhu máme za sebou přes 8 000 projektů, více než 2,5 mil. m2 stropních podhledů, 200 000 m2 montovaných přestavitelných příček, bezmála 300 halových objektů a Živých staveb a mnoho speciálních realizací v akustice. Naše kovovýroba dodala své svařované konstrukce jednak pro naše stavební projekty, ale také vyrobila stovky částí a celých technologických linek pro ty nejnáročnější klienty ze západní Evropy.

Zaměstnáváme kolem 150 zaměstnanců a vedle toho dáváme celoročně práci menším firmám, kde je zaměstnáno dalších 200 lidí. Ve Slavkově u Brna, v centru Evropy, máme jednak hlavní sídlo firmy s vlastním vzdělávacím střediskem a také velký výrobní závod. Své vlastní a samostatné pobočky máme v Praze a v zemích střední Evropy – Polsko, Slovensko, Maďarsko a Chorvatsko.

Vedle vlastních poboček máme stálé obchodní zástupce v Dánsku, Holandsku, Belgii, Francii, Německu, Švýcarsku, Rakousku, Slovinsku, Rumunsku, na Kypru, v Pobaltských republikách a ve Spojených arabských emirátech.

Firma LIKO-S, a.s. je rozdělena do několika divizí:

  • Divize Interiors dodává montované systémy pro tvorbu vnitřního prostoru staveb – přestavitelné a posuvné příčky, vestavky® do hal, akustické stropní podhledy. Tyto systémy vyvíjíme již 20 let a jsme jednou z nejlepších firem v této oblasti v Evropě. Ve spolupráci s našimi exportními partnery zajišťujeme prodej našich interiérových systémů v zahraničí.
  • Divize Energy dodává administrativní, logistické a výrobní objekty pro podnikání. Specializuje se na menší firemní sídla pro střední a menší firmy. Ve spolupráci s majiteli objektu vytváříme konkrétní optimální materiálové a prostorové řešení. Montovaná konstrukce objektu je spojená s vlastním systémem příček, podhledů a vestavků. Jako první evropská firma jsme dovezli na naše trhy revoluční systém stříkané pěnové tepelné izolace z Kanady. Pod obchodním názvem Chytrá izolace® a Smartisol® ji spolu se svými obchodními partnery využíváme k dokonalému zateplení rodinných domů i halových objektů v zemích střední Evropy.
  • Divize Production vyrábí a dodává technologické linky a jejich části z uhlíkových a nerezových ocelí a hliníku. Tyto produkty vyrábí pro významné evropské dodavatele technologických celků a také přes inženýrské firmy zákazníkům v západní Evropě. Zajišťuje nákup a výrobu interiérových prvků pro naše systémy, skladování a logistiku na všechny naše stavby a pro naše exportní partnery.

Kromě kvalitní práce dáváme našim zákazníkům ještě něco navíc – nabízíme osobní angažovanost našich pracovníků. Naši lidé už od samého počátku usilují o to, aby veškeré představy každého našeho obchodního partnera byly nejen splněny, ale i překonány. Snažíme se dodávat tu nejvyšší kvalitu, jaké je možné dosáhnout.

Budovy LIKO S