Trade Fides – titulární partner oddílu

Velice si vážíme podpory společnosti Trade FIDES, a.s., která je našim dlouholetým titulárním partnerem oddílu.

Společnost Trade FIDES patří již více než 21 let k nejvýznamnějším dodavatelům komplexních bezpečnostních technologií a služeb pro ochranu osob a majetku v České republice.

Naše produkty a služby pokrývají kompletní portfolio bezpečnostních řešení, jejich návrh, dodávku a následný servis.

Dlouhodobě se zaměřujeme na zákazníky, kteří požadují nejvyšší kvalitu a zejména na zákazníky, kteří provozují velké množství objektů a areálů a požadují integrovaná bezpečnostní řešení. Vytvořili jsme za dobu působení společnosti celou řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která využívají nejvýznamnější podniky v České republice, napříč různými odvětvími. Máme ty nejlepší reference z oblasti armády, finančních institucí, energetiky, kultury, průmyslu i veřejného sektoru.

Chráníme objekty a cennosti zákazníků zabezpečovacími systémy a produkty vlastního vývoje a výzkumu. Naše produkty přizpůsobujeme požadavkům zákazníka a na základě provozu a zjištěných potřeb systémy modernizujeme. Mezi naše klíčové produkty patří systém Latis® SQL a Asset.

Trade FIDES, a.s. sídlí v Brně a má pobočky v pěti městech České republiky (Praha, Ostrava, Hradec Králové, Plzeň a Ústí nad Labem). V současnosti máme více než 200 zaměstnanců.

Více informací naleznete na stránkách Trade FIDES, a.s.