Třináctidílná domácí medailová sbírka

V sobotu nám u Svratky asi nejvíc chyběl komentář Vítečka, asi by taky zvládl i nějakou medaili. Iva se ale činila, stejně tak její zlatá maminka a stříbrý tatínek.

Jinak těch ztrát moc nebylo, Hormonek prohrál hodně zbytečně bronz ve finiši a taky slečna Ágnes z Univky svým odhlášením darovala Pražákům medaili. I tak jsme jich měli nakonec třináct. Pro naši budoucnost je daleko důležitější, že má premiérovou placku Rostík. Jde o to, aby se mu mezi námi líbilo. A to se, zdá se, daří. Medaile nejsou zas tak moc důležité, výborné je, že jedničku třídu mají po sobotě Rišo, vídeňský Josef, Fany a taky Pavel. Dvojku si získal Staňa, ještě v úterý o něm na svazu nikdo nevěděl, nakonec ale už máme jeho průkazku a ještě si stačil udělat prohlídku(!)
A super taky je, že zabojovali i všichni ti, kteří na medaili na své mistrovské trati tentokrát nedosáhli – Hormonek, Kubášek, Petřík, Svaťa, Jana, Mojmír, Jirka, Pjótr a další zatím méně známí členové fidesácké smečky.
Účast 130 plavců jsme zvládli velmi dobře, současně ale víme, co se dá příště udělat ještě líp.
Volný víkend využijeme k tréninku, starty, výjezdy, obrátky, na Podolí to odehrajeme pokud možno ve stejném duchu, jak jsme v „Bastru“ skončili.
Petr

©Foto: Dalimil Marek

©Foto: Radomír Kurečka