Příjemné vítání jara na Hané

Polovina oddílu už sezónu dávno zapíchla, pokud ji vůbec nějak začala. Druhá polovina se pak snaží plavat skoro všechno a všude. Vychází jim to na impozantní sezónu s deseti světovými a 31 domácími tituly. Připomíná mně to moje datum narození. Lepší jsme nikdy nebyli a už ani nebudeme. Protože kromě vnějších nepřátel máme ještě pořád i ty vnitřní.

Prosím všechny naše mistry a mistryně, medailisty světové, české republikové a pohárové, pojďte to ještě v sobotu osmého dubna vydržet a dokončeme zdárně naši rekordní sezónu. Soustřeďme se na celkové umístění a ne zisk drobných upomínkových předmětů na krátkých tratích.

Matěj včera vyhrál pětikilo a určitě vyhraje i kategorii. Aleš šel na 500 taky a byl druhý. S první sezónou se vypořádal velmi dobře. Na 750 byl Ota druhý a plaval tady dobře i Laďa. Děvčat jsme měli na 750 zbytečně moc, stačily by Helenka a Vlaďka. Takto byla Eva druhá a Andrea čtvrtá. Pět děvčat zvládlo kilometr, všechny do 12. místa. Nejlíp z nich třetí Magda. Všech osm kilometrovníků dodrželo trať. Vyhrál Michal, 11. místem potěšil Radek, velkým zpestřením pak byl návrat Mojmíra, plaval po téměř čtyřech letech.

Ještě jedna sobota. Role jsou dávno rozdané. Květinový i šampusový referent se ujmou své role. Prosím o co nejhojnější účast. Hlavně oceněné medailisty v celkovém hodnocení poháru.

Petr