Máme svůj první kalendář. Po více než 21 letech

Koncem října na závodech v Blansku mě Vendy přizvala k tvoření oddílového kalendáře. Vůbec jsem v tu chvíli netušila, na co jsem kývla. Milan dodal fotky, Petr sepsané významné oddílové události a narozeniny členů oddílu. Na mně mělo být vytvoření návrhu kalendáře a zadání do výroby.

Oslovila jsem pár tiskařských firem a vybrali jsme tu, která nám udělá kalendář na míru podle našeho zadání.
Užšího výběru fotek z Milanova výběru se ujala Magda. Pak už se fotky přiřazovaly k jednotlivým týdnům během roku.
Až bylo toto hotové, zadání se poslalo firmě ke zpracování. To bylo v sobotu 20. listopadu.

Několik dní se nic nedělo. Moje nervozita pomalu stoupala, protože do Vánoc zbýval ani ne měsíc. I přesto jsem stále doufala, že kalendář bude před Vánocemi hotový.
Začátek prosince. Stále nic. Ale už se nám alespoň připravuje první náhled kalendáře.
Až 2. prosince přišla polovina kalendáře ke korektuře. Procházíme, konzultujeme, sepisujeme nedostatky, změny, opravy, úpravy. Kolečko se opakuje ještě několikrát a 6. prosince odsouhlasíme asi sedmou verzi podoby kalendáře k tisku.

V úterý 14. prosince po tréninku v ledové vodě jedu v podvečer vyzvednout krabici hotových kalendářů.
Stihlo se to. Jen 10 dní před Vánocemi.
Vážím si toho, že jsem byla přizvána k účasti na této akci. Snažila jsem se nezklamat důvěru a dotáhnout vše do zdárného konce.

Poděkování patří Milanovi a Vendy za myšlenku a fotky. Petrovi za sepsání významných milníků a oddílových událostí. Magdě za užší výběr použitelných fotek. V neposlední řadě Rosťovi a Milanovi za nemalý finanční příspěvek.

Andrea