Pět pódií v Senci

Slnečné jazerá nás přivítala vysokou jarní oblohou, ale také velmi větrným počasím. Nastala panika mezi všemi přihlášenými oddíly. Nás to trochu minulo, tratě jsme zvolili po krátké dohodě. A reklamaci jsem neměl.

Z původních 32 plavců zůstalo na kilometru jen 17. Činila se děvčata, zůstaly pouze Andrea Klementová, Renata Nováková a naše Magda Okurková. V takovém pořadí také doplavaly. V mužích brali první dvě místa bráchové Polanští. Z našich skončil Jaromír pátý, Honza hned za ním, Radek byl osmý a Petr jedenáctý.

Několik našich plavců jsme po dohodě „uklidili“ na 750 metrů. Zde byla Ivonka druhá a jen o dvě desetiny za ní doplavala Hana Matýšková. Jana byla pátá a v mužích Luboš sedmý.

Na pětikile byla Vlaďka sedmá a už určitě vyhraje kategorii. Matěj skončil třetí, Ota čtvrtý, Laďa Tylich sedmý a nováček Aleš osmý. Ve výčtu chybí už jen Alice Berounská. Ta brala druhé místo na trati 250 metrů.

Berounští podnikli dlouhatánskou cestu. Jaromír si v rámci poháru bodově přilepšil, ale ještě se to nepromítlo do změny pořadí. Odhodlaná českokrumlovská trojice mnohonásobně vynahrazuje odchod jiných plavců z tohoto regionu. Poděkování za vydařenou sobotu ale patří všem.

Petr